Tavs pārlūks ir novecojis, lūdzu atjauno to..
Sīkdatnes (cookies) mums sniedz iespēju uzlabot jūsu kā lietotāja ērtibas. Turpinot izmantot mūsu vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai. VAIRĀK >

Vienkāršā burkānu zupa ar kariju

Nepieciešams:

  • 2 ēdamkarotes augu eļļas
  • 1 sīpols, sagriezts
  • 1 ēdamkarote karija pulvera
  • 400 grami burkānu, nomizoti un sagriezti
  • 800 grami dārzeņu buljons
  • 400 grami ūdens

Pagatavošana:

Eļļu ielej lielā katlā un silda uz vidēji lielas uguns. Pievieno sīpolus un sautē tos līdz tie kļuvuši mīksti. Pievieno karija pulveri un samaisa.

Pievieno sagrieztus burkānus un apmaisa. Pievieno dārzeņu buljonu un vāra līdz burkāni kļuvuši mīksti.

Burkānus un buljonu ievieto blenderī. Kad masa kļuvusi viendabīga, to liek atpakaļ katlā un klāt lej karstu ūdeni. Visu kārtīgi samaisa.

Lapu apetīti!