Aristokrātiskas baudas Dikļu pilī

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Nesteidzīgi baudīt mūziku senatnīgā pils parkā un ļauties garšas piedzīvojumam! Aristokrātiskas izpriecas notiks sestdien, 14. jūlijā, Dikļu pilī, kur norisināsies pirms pieciem gadiem aizsāktais Sajūtu festivāls.

No pulksten 16.00 līdz 1.00 naktī Dikļu pilī būs iespēja ļauties garīgai un ķermeniskai labsajūtai. Muzikālais baudījums garantēts kopā ar festivāla īpašo pārsteigumu - leģendāro komponistu Jāni Lūsēnu un Eviju Mundeciemu programmā «Skaņas un noskaņas». Uz skatuves kāps arī citi izcili mūziķi – ģitāras virtuozu trio «AG 3», kurā muzicē Aivars Hermanis, Mārcis Auziņš un Kaspars Zemītis, izcilais pianists Vestards Šimkus, koncertapvienība «Aija Vītoliņa & Mārcis Auziņš», Shipsea ar grupu un «Pērkons».

Senatnīgais parks piešķir mūzikai īpašu skanējumu, ko apmeklētāji var izbaudīt, laiski zvilnot pils šūpuļtīklos vai uz līdzpaņemtajiem plediem. Pasākumam raksturīga mierīga un viegli apcerīga noskaņa, kas rosina atbrīvoties no ikdienas steigas, pilsētas kņadas un ļauties dzīvās mūzikas un krāšņās vides skaistumam.

Līdzās muzikālajam baudījumam gaidāmi garšas piedzīvojumi un Latvijas labāko šefpavāru performances.

Dikļu pils šefpavārs Jānis Siliņš ielūdzis viesos draugus – Mārtiņu Sirmo un Havjeru Garsiju. Tāpat pasākumā būs «Vīnkalnu» ceļojošā picērija, kas uzburs itālisku atmosfēru, malkas krāsnī gatavojot picas visu acu priekšā.

Īpaši aicinātas ģimenes ar bērniem, mazie viesi tiks nodarbināti radošajās darbnīcās un eksperimentos, ko rīkos Zinātkāres centrs ZINOO.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu