Tavs pārlūks ir novecojis, lūdzu atjauno to..
Sīkdatnes (cookies) mums sniedz iespēju uzlabot jūsu kā lietotāja ērtibas. Turpinot izmantot mūsu vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai. VAIRĀK >

Aukstā tomātu zupa

Nepieciešams:

  • 5 sarkanie tomāti
  • 400 grami bezpiedevu jogurta
  • 50 grami citrona sulas
  • 2 ēdamkarotes olīveļļas
  • sāls un pipari (pēc garšas)
  • 1/2 tējkarote čili pulvera
  • svaiga bazilika (dekorēšanai)

Pagatavošana:

Visas sastāvdaļas, izņemot baziliku, sablenderē. Masu liek ledusskapī uz pāris stundām.

Pasniedz bļodiņās, dekorējot ar svaigu baziliku.