Tavs pārlūks ir novecojis, lūdzu atjauno to..
Sīkdatnes (cookies) mums sniedz iespēju uzlabot jūsu kā lietotāja ērtibas. Turpinot izmantot mūsu vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai. VAIRĀK >

Plātsmaize ar āboliem un biezpienu

Nepieciešams:

  • 6 āboli
  • 500 grami kārtainās mīklas
  • 150 grami saldā krējuma
  • 300 grami biezpiena
  • 3 olas
  • 300 grami cukura
  • kanēlis (pēc garšas)

Pagatavošana:

Liek sildīties cepeškrāsni uz 175 grādiem.

Bļodā ber biezpienu, pievieno olas un saldo krējumu. Visu labi samīca.

Mīklu izrullē četrstūrī un izklāj pa plāti uz cepamā papīra, maliņas uzloka. Virsū kārto šķēlītēs sagrieztus ābolus, pārber tiem pāri cukuru un nedaudz kanēļa.

Pa virsu lej biezpiena masu un pārber vēl nedaudz cukura un kanēļa.

Liek cepties uz apmēram 30 minūtes līdz maliņas kļuvušas brūnas