Tavs pārlūks ir novecojis, lūdzu atjauno to..
Sīkdatnes (cookies) mums sniedz iespēju uzlabot jūsu kā lietotāja ērtibas. Turpinot izmantot mūsu vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai. VAIRĀK >

Tradicionālā aukstā zupa

Nepieciešams:

  • 5 vārīti kartupeļi
  • 1 garais gurķis
  • 500 grami marinētu biešu
  • 4 vārītas olas
  • 300 grami desas
  • 2 litri kefīra
  • 1 tējkarote mārrutku
  • 1 tējkarote sinepju
  • sauja loku
  • sauja diļļu
  • sāls, pipari

Pagatavošana:

Uz rupjās rīves sarīvē marinētas bietes un olas. Gurķi, desu, kartupeļus un zaļumus smalki sagriež.

Pārlej pāri kefīru, pievieno mārrutkus, sinepes un garšvielas pēc garšas.

Liek ledusskapī uz vismaz 30 minūtēm, lai «ievelkas».