Tavs pārlūks ir novecojis, lūdzu atjauno to..
Sīkdatnes (cookies) mums sniedz iespēju uzlabot jūsu kā lietotāja ērtibas. Turpinot izmantot mūsu vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai. VAIRĀK >

Karstajiem vakariem: Sangrija ar augļiem

Nepieciešams:

  • 1 pudele sausa sarkanvīna
  • 1 citrons
  • 1 apelsīns
  • 2 persiki
  • 3 ēdamkarotes cukura
  • 100 mililitri brendija
  • 400 mililitri gāzēta ūdens

Pagatavošana:

Citronu, apelsīnu un persikus nomazgā un sagriež mazos gabaliņos.

Lielā krūkā lej vīnu un brendiju. Ber klāt cukuru un kārtīgi samaisa. Ber klāj augļus un vēlreiz samaisa.

Pievieno ledus gabaliņus vai liek ledusskapī atdzesēties. Pasniedzot sajauc ar gāzētu ūdeni.