Tavs pārlūks ir novecojis, lūdzu atjauno to..
Sīkdatnes (cookies) mums sniedz iespēju uzlabot jūsu kā lietotāja ērtibas. Turpinot izmantot mūsu vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai. VAIRĀK >

Spinātu un cukīni krēmzupa

Krēmzupas recepte

Nepieciešams:

  • 100 g spinātu
  • 100 g cukīni
  • 1 kartupelis
  • 1 sīpols
  • 2 daiviņas ķiploka
  • 50 g svaigā siera
  • Grauzdiņi

Pagatavošana:

Sīkos gabaliņos sagriež sīpolu un ķiploku, liek uz pannas cepties.

Pievieno sagrieztu cukīni, kartupeli un spinātus.

Visu cep uz vidēji lielas uguns piecas minūtes.

Liek katliņā apcepto masu, pielej buljonu ap 150 ml, vāra uz mazas uguns līdz dārzeņi ir mīksti.

Masu sablenderē, pievieno svaigo sieru.

Pasniedz ar grauzdiņiem.