Tavs pārlūks ir novecojis, lūdzu atjauno to..
Sīkdatnes (cookies) mums sniedz iespēju uzlabot jūsu kā lietotāja ērtibas. Turpinot izmantot mūsu vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai. VAIRĀK >

Kabaču un paprikas lečo

Lečo recepte

Nepieciešams:

  • 2 sarkanās paprikas
  • 1 kg kabaču
  • 1 ķiploks
  • 250 g tomātu mērces
  • 1/2 glāze olīveļļas
  • 2 ēdamkarotes sāls
  • 1/2 glāze cukura
  • 3 ēdamkarotes etiķa

Pagatavošana:

Papriku un kabačus sakapā nelielos kubiņos.

Liek visu katlā. Pierīvē ķiploku, pievieno garšvielas un pārējās sastāvdaļas.

Sautē visu uz lēnas uguns līdz kabači ir mīksti.

Pievieno etiķi. Visu kārtīgi samaisa.

Uzglabā burkās.