Tavs pārlūks ir novecojis, lūdzu atjauno to..
Sīkdatnes (cookies) mums sniedz iespēju uzlabot jūsu kā lietotāja ērtibas. Turpinot izmantot mūsu vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai. VAIRĀK >

Bērnības garša: Tumīgā auzu pārslu putra

Brokastu recepte

Nepieciešams:

  • 1 glāze auzu pārslas
  • 2 glāzes ūdens
  • 1/2 glāze piena
  • sāls
  • sviests
  • kanēlis
  • cukurs

Pagatavošana:

Ieber katlā auzu pārslas, pievieno ūdeni, vāra.

Kad ūdens auzu pārslas «ievilkušās», pievieno pienu, vāra vēl pāris minūtes uz mazas uguns.

Noņem no uguns un ļauj putrai ievilkties piecas minūtes.

Pasniedz ar sviestu, cukuru un kanēli.