Tavs pārlūks ir novecojis, lūdzu atjauno to..
Sīkdatnes (cookies) mums sniedz iespēju uzlabot jūsu kā lietotāja ērtibas. Turpinot izmantot mūsu vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai. VAIRĀK >

Marinēti kabači

Nepieciešams:

  • 1 kilograms kabaču
  • 700 mililitri ūdens
  • 2 ķiploka daiviņas
  • 4 tējkarotes cukura
  • 4 tējkarotes sāls
  • 4 tējkarotes etiķa esences
  • 50 grami diļļu
  • 5 melnie pipari
  • 5 smaržīgie pipari

Pagatavošana:

Kabačus sagriež apaļās ripās un kopā ar dillēm kārto burkās. Bet klāt piparus.

Ūdeni liek vārīties. Kad tas kļuvis verdošs, tam ber klāt sāli, cukuru un pielej etiķa esenci.

Marinādi lej pāri kabačiem un pakarsē 5-10 minūtes. Aizvāko.