Tavs pārlūks ir novecojis, lūdzu atjauno to..
Sīkdatnes (cookies) mums sniedz iespēju uzlabot jūsu kā lietotāja ērtibas. Turpinot izmantot mūsu vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai. VAIRĀK >

Svaigu tomātu zupa

Nepieciešams:

  • 800 grami tomātu
  • 1/2 neliela sīpola
  • 4 krustnagliņas
  • 400 mililitri vistas buljona
  • 2 ēdamkarotes sviesta
  • 2 ēdamkarotes miltu
  • 1 tējkarote sāls
  • 2 tējkarotes cukura

Pagatavošana:

Katlā ber gabaliņos sagrieztus tomātus, sagrieztus sīpolus, krustnagliņas un pielej vistas buljonu. Vāra uz vidēji lielas uguns apmēram 20 minūtes.

Katlu noņem no plīts un ar rokas blenderi sablendē.

Citā katlā uz vidēji lielas uguns liek sviestu un izkausē. Iemaisa miltus un vāra pāris minūtes.

Sviesta masai pievieno vienu kausiņu tomātu maisījuma un kārtīgi samaisa līdz masa kļūst viendabīga.

Masu pievieno tomātu maisījuma un kārtīgi samaisa. Pievieno garšvielas.