Tavs pārlūks ir novecojis, lūdzu atjauno to..
Sīkdatnes (cookies) mums sniedz iespēju uzlabot jūsu kā lietotāja ērtibas. Turpinot izmantot mūsu vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai. VAIRĀK >

Makaroni ar tomātiem un baziliku

Nepieciešams:

  • 400 grami tomātu
  • 1 mazs sīpols
  • 6 ēdamkarotes olīveļļas
  • 2 ķiploka daiviņas
  • 6 bazilika lapiņas
  • 300 grami makaronu
  • 3 ēdamkarotes Parmas siera
  • 200 grami fetas siera
  • sāls, pipari

Pagatavošana:

Sagriež tomātus un sīpolu. Sajauc kopā ar olīveļļu, saspiestiem ķiplokiem un sagrieztām bazilika lapām.

Katlā uzvāra ūdeni un liek vārīties makaronus. Pieber sāli pēc garšas.

Kad makaroni gatavi, nokāš tos un ber lielā traukā. Ber klāt gabaliņos sagrieztu fetas siera un sarīvētu Parmas siera. Pievieno tomātu maisījumu un pievieno sāli un piparus pēc garšas. Visu kopā kārtīgi samaisa.