Tavs pārlūks ir novecojis, lūdzu atjauno to..
Sīkdatnes (cookies) mums sniedz iespēju uzlabot jūsu kā lietotāja ērtibas. Turpinot izmantot mūsu vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai. VAIRĀK >

Krēmīgā gvakamole

Nepieciešams:

  • 2 prāvi avokado
  • 1 tomāts
  • 2 laimu sula
  • 2 ķiploka daiviņas
  • 1 tējkarote maiga čili pulvera
  • sāls, pipari

Pagatavošana:

Avokado sagriež šķēlītēs. Kopā ar laimu sulu, saspiestiem ķiplokiem un čili pulveri liek blenderī un kārtīgi sablendē. Masu pārliek traukā.

Tomātus sagriež mazos gabaliņos un iemaisa avokado masā. Sāli un piparus pievieno pēc garšas. Samaisa.