Tavs pārlūks ir novecojis, lūdzu atjauno to..
Sīkdatnes (cookies) mums sniedz iespēju uzlabot jūsu kā lietotāja ērtibas. Turpinot izmantot mūsu vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai. VAIRĀK >

Kartupeļu zupa indiešu gaumē

Indiešu virtuve: kartupeļu zupa

Sastāvdaļas:

  • 1 sīpols
  • 1 ķiploka daiviņa
  • 5 - 6 kartupeļi
  • 1 ēdamk. gī sviesta
  • dārzeņu buljons
  • 2 ēdamkarotes grieķu jogurta

Gatavošana:

Katlā apcep smalki sakapātu sīpolu, ķiploku.

Pievieno garšvielas (no katra iepriekšminēta pa tējkarotei) un gī sviestu.

Katlā liek sagrieztus kartupeļus, ko pārlej ar buljonu, vāra līdz kartupeļi ir mīksti.

Atdzesē tos un sablenderē viendabīgā masā.

Zupu pasniedz ar grieķu jogurtu.