Tavs pārlūks ir novecojis, lūdzu atjauno to..
Sīkdatnes (cookies) mums sniedz iespēju uzlabot jūsu kā lietotāja ērtibas. Turpinot izmantot mūsu vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai. VAIRĀK >

Garšīgās biezpiena bumbiņas

Nepieciešams:

  • 500 grami biezpiena
  • 10 ēdamkarotes kviešu miltu
  • 4 ēdamkarotes cukura
  • 3 olas
  • 1 tējkarote sodas
  • eļļa
  • pūdercukurs

Pagatavošana:

Olas un cukuru kārtīgi sakuļ. Pievieno biezpienu, cepamo sodu, uzsijā miltus un turpina kult līdz masa veidojas viendabīga.

Katliņā lej eļļu tik daudz, lai, ieliekot bumbiņas katlā, eļļa tās nosegtu.

No mīklas veido apaļas biezpiena bumbiņas. Kad eļļa ir uzkarsusi, ar karoti pa vienai liek bumbiņas katlā. Cep līdz tās kļuvušas zeltaini brūnas.

Pasniedzot pārkaisa ar pūdercukuru.