Tavs pārlūks ir novecojis, lūdzu atjauno to..
Sīkdatnes (cookies) mums sniedz iespēju uzlabot jūsu kā lietotāja ērtibas. Turpinot izmantot mūsu vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai. VAIRĀK >

Kabaču pankūkas

Nepieciešams:

  • 1,5 kilogrami kabaču
  • 5 olas
  • 1 tējkarote sojas mērces
  • 70 grami miltu
  • 1 buntīte loku
  • olīveļļa
  • sāls

Pagatavošana:

Lielā bļodā olas sajauc kopā ar sojas mērci, tējkaroti olīveļļas un sāli. Iesijā miltus un kārtīgi samaisa.

Kabačus sarīvē uz rupjās rīves, lociņus sagriež un visu pievieno miltu maisījumam. Samaisa.

Lielā pannā uz vidēji lielas uguns uzkarsē olīveļļu. Ar rokām veido kabaču bumbiņas un liek apcepties eļļā, saplacinot tās. Nedaudz samazina uguni, pārkaisa sāli un no katras puses cep apmēram trīs minūtes.