Tavs pārlūks ir novecojis, lūdzu atjauno to..
Sīkdatnes (cookies) mums sniedz iespēju uzlabot jūsu kā lietotāja ērtibas. Turpinot izmantot mūsu vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai. VAIRĀK >

Turku zirņu salāti ar tomātiem, gurķi un fetas sieru

Nepieciešams:

  • 400 grami konservētu turku zirņu
  • 200 grami rukolas
  • 1 liels gurķis
  • 6 nelieli tomāti
  • 60 grami fetas siera
  • 60 ml svaiga citrona sulas
  • 60 ml olīveļļas
  • 1 tējkarote Dižonas sinepju
  • 1/2 tējkarotes medus
  • 50 grami diļļu
  • sāls, pipari

Pagatavošana:

Nolej turku zirņu šķidrumu un kopā ar rukolu ber tos lielā bļodā.

Sagriež nomizotu gurķi, tomātus un fetas sieru mazākos gabaliņos. Ber klāt turku zirņiem.

Vidēji lielā bļodā gatavo mērci. Sajauc kopā citrona sulu, olīveļļu, sinepes, medu un sagrieztas dilles. Pārkaisa pāri sāli un piparus.

Mērci lej klāt salātiem un kārtīgi samaisa.