Tavs pārlūks ir novecojis, lūdzu atjauno to..
Sīkdatnes (cookies) mums sniedz iespēju uzlabot jūsu kā lietotāja ērtibas. Turpinot izmantot mūsu vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai. VAIRĀK >

Šokolādes un auzu pārslu cepumi

Nepieciešams:

  • 100 grami sviesta
  • 400 grami smalkā cukura
  • 100 ml piena
  • 4 ēdamkarotes kakao pulvera
  • 100 grami krēmīga zemesriekstu sviesta
  • 2 tējkarotes vaniļas
  • 600 grami ātri vārāmās auzu pārslas

Pagatavošana:

Sviestu, cukuru, pienu un kakao pulveri liek kastrolītī un vāra apmēram vienu minūti.

Iemaisa zemesriekstu sviestu, vaniļu un auzu pārslas.

Vēlamajā formā kārto uz cepamā papīra. Ļauj atdzist 10-15 minūtes.