Tavs pārlūks ir novecojis, lūdzu atjauno to..
Sīkdatnes (cookies) mums sniedz iespēju uzlabot jūsu kā lietotāja ērtibas. Turpinot izmantot mūsu vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai. VAIRĀK >

Ābolu ievārījums ar kanēli

Nepieciešams:

  • 2 kilogrami ābolu
  • 600 grami cukura
  • 1 tējkarote kanēļa
  • 200 ml ūdens

Pagatavošana:

Ābolus nomizo, izgriež serdes un sagriež šķēlītēs.

Ābolus liek katlā, lej virsū ūdeni un vāra līdz tie ir pajukuši. Ber klāt cukuru un turpina vārīt līdz sāk veidoties biezenis.

Pievieno kanēli un pavāra vēl nedaudz.

Ievārījumu pilda tīrās burkās un aizvāko.