Tavs pārlūks ir novecojis, lūdzu atjauno to..
Sīkdatnes (cookies) mums sniedz iespēju uzlabot jūsu kā lietotāja ērtibas. Turpinot izmantot mūsu vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai. VAIRĀK >

Cepeškrāsnī ceptas olas avokado viducī

Nepieciešams:

  • 2 mazas olas
  • 1 avokado
  • 2 šķēles cepta bekona
  • smalki sagriezti loki
  • sagriezti pētersīļi
  • sāls, pipari

Nepieciešams:

Cepeškrāsni liek sildīties uz 220 grādiem.

Bļodā uzmanīgi iesit olas.

Avokado pārgriež uz pusēm un izņem kaulu. Ar tējkaroti izņem avokado vidiņu un ar ēdamkaroti uzmanīgi liek iekšā olas dzeltenumu. Lej klāt olas baltumu tā, lai avokado būtu līdz malām pilns. To pašu dara arī ar otru avokado pusīti.

Katram avokado pārkaisa pāri lokus, pētersīļus, sāli un piparus.

Visu uzmanīgi liek cepamajā traukā un cep cepeškrāsnī apmēram 15 minūtes. Pasniedzot pārkaisa sagrieztu bekonu.