Tavs pārlūks ir novecojis, lūdzu atjauno to..
Sīkdatnes (cookies) mums sniedz iespēju uzlabot jūsu kā lietotāja ērtibas. Turpinot izmantot mūsu vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai. VAIRĀK >

Kabaču un kartupeļu pankūkas

Nepieciešams:

  • 2 kabači
  • 8 kartupeļi
  • 2 olas
  • 3 ēdamkarotes miltu
  • 3 ēdmakarototes kartupeļu cietes
  • skābais krējums

Pagatavošana:

Nomizo un sarīvē kartupeļus. Sarīvē kabaci. Visu ber lielā bļodā un masai pievieno olas. Iesijā miltus un pievieno kartupeļu cieti. Pārkaisa sāli un piparus.

Visu kārtīgi samaisa un pēc brīža notecina lieko sulu.

Pankūkas no abām pusēm apcep uz vidēji lielas uguns eļļā.

Pasniedz ar skābo krējumu.