Tavs pārlūks ir novecojis, lūdzu atjauno to..
Sīkdatnes (cookies) mums sniedz iespēju uzlabot jūsu kā lietotāja ērtibas. Turpinot izmantot mūsu vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai. VAIRĀK >

Ķirbju krēmzupa

Nepieciešams:

  • 1 kilograms ķirbja
  • 2 vidēji lieli sīpoli
  • 2 ķiploka daiviņas
  • 750 ml dārzeņu vai vistas buljona
  • 200 grami kausēta siera
  • grauzdiņi
  • sāls, pipari
  • eļļa

Pagatavošana:

Nelielos kubiciņos sagriež ķirbi un sīpolus, ber lielā pannā un sautē apmēram 20 minūtes.

Lej klāj vistas buljonu, piespiež ķiploku un pievieno kausētu sieru. Izmantojot rokas blenderi, sablendē masu līdz tā kļuvusi viendabīga. Pārkaisa sāli un piparus, visu samaisa.

Pasniedz kopā ar maizes grauzdiņiem.