Tavs pārlūks ir novecojis, lūdzu atjauno to..
Sīkdatnes (cookies) mums sniedz iespēju uzlabot jūsu kā lietotāja ērtibas. Turpinot izmantot mūsu vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai. VAIRĀK >

Burkānu un ābolu kotletes

Recepte no pavārgrāmatas «Latvijā iecienīti ēdieni».

Nepieciešams:

  • 4 burkāni
  • 4 āboli
  • 1/2 ēdamkarotes mannas
  • 2 tējkarotes cukura
  • 4 ēdamkarotes sviesta
  • 200 ml ūdens
  • rīvmaize

Pagatavošana:

Burkānus notīra un sarīvē. Liek katliņā un pielej 200 ml ūdens. Sautē.

Pieliek nomizotus, sarīvētus ābolus un turpina sautēt līdz gatavībai. Pievieno mannu, sāli un cukuru - vāra vēl piecas minūtes, visu laiku maisot.

Masu atdzesē un gatavo kotletes. Apvārta tās rīvmaizē un cep no abām pusēm sakarsētā sviestā.