Tavs pārlūks ir novecojis, lūdzu atjauno to..
Sīkdatnes (cookies) mums sniedz iespēju uzlabot jūsu kā lietotāja ērtibas. Turpinot izmantot mūsu vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai. VAIRĀK >

Ķirbja pankūkas

Nepieciešams:

  • 300 grami ķirbja
  • 2 olas
  • 2-3 ēdamkarotes cukura
  • šķipsniņa sāls
  • glāze piena
  • 30 grami sviesta
  • 5 grami cepamā pulvera
  • 300 grami miltu
  • augu eļļa

Pagatavošana:

Ķirbi nomizo un izņem no tā sēklas. Sagriež mazākos gabaliņos un vāra apmēram 10 minūtes. Kad ķirbis kļuvis mīksts, ar rokas blenderi sablendē to viendabīgā masā.

Lielā bļodā sakuļ kopā olas, cukuru un sāli. Pievieno siltu pienu un izkausētu sviestu. Kārtīgi samaisa.

Olu masai uzsijā miltus un pievieno cepamo pulveri. Pievieno ķirbja masu un visu rūpīgi samaisa līdz masa kļūst viendabīga.

Uzkarsē pannu ar nedaudz eļļas un cep pankūkas.

Pasniedz ar medu, ievārījumu, skābo krējumu vai iebiezināto pienu.