Tavs pārlūks ir novecojis, lūdzu atjauno to..
Sīkdatnes (cookies) mums sniedz iespēju uzlabot jūsu kā lietotāja ērtibas. Turpinot izmantot mūsu vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai. VAIRĀK >

Krāsnī cepts lasis ar pesto un sviesta mērci

Nepieciešams:

  • 4 ēdamkarotes pesto
  • 100 grami mīksta sviesta
  • 1 ķiploka daiviņa
  • 4 laša filejas
  • 1 tējkarote svaiga citrona sulas
  • sāls, pipari

Pagatavošana:

Cepeškrāsni liek sildīties uz 200 grādiem.

Nelielā bļodā sajauc kopā pesto un mīkstu sviestu. Piespiež ķiploka daiviņu un kārtīgi samaisa.

Uz cepamās plātnes izliek foliju. Kārto virsū laša filejas gabaliņus. Pēc garšas pārkaisa sāli un piparus. Pārlej pāri citrona sulu.

Uz katras filejas liek virsū divas tējkarotes pesto un sviesta maisījuma.

Cepamo plātni liek cepeškrāsnī un gatavo 10 minūtes.