Tavs pārlūks ir novecojis, lūdzu atjauno to..
Sīkdatnes (cookies) mums sniedz iespēju uzlabot jūsu kā lietotāja ērtibas. Turpinot izmantot mūsu vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai. VAIRĀK >

Ceptas garneles ar medu un ķiplokiem

Nepieciešams:

  • 70 grami medus
  • 50 grami sojas mērces
  • 1 ēdamkarote saspiestu ķiploku
  • 1 tējkarote sarīvēta ingvera
  • 450 grami vidēji lielu mizotu garneļu
  • 2 tējkarotes olīveļļas
  • loki

Pagatavošana:

Lielā bļodā sajauc kopā medu, sojas mērci, ķiploku un ingveru. Kārtīgi samaisa.

Ber klāt garneles un bļodai liek virsū pārtikas plēvi. Liek ledusskapī uz 15-30 minūtēm.

Pannā uzsilda olīveļļu uz vidēji lielas uguns. Ber klāt garneles un apcep no abām pusēm. Pielej marinādi un turpina cept vēl dažas minūtes.

Sagriež lociņus un pārkaisa garnelēm.

Pasniedz ar rīsiem un tvaicētiem dārzeņiem.