Tavs pārlūks ir novecojis, lūdzu atjauno to..
Sīkdatnes (cookies) mums sniedz iespēju uzlabot jūsu kā lietotāja ērtibas. Turpinot izmantot mūsu vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai. VAIRĀK >

Ķirbju un dārzeņu sautējums

Recepte no grāmatas «Latvijā iecienīti ēdieni».

Nepieciešams:

  • 200 grami ķirbju
  • 4 kartupeļi
  • 2 sīpoli
  • 1 selerijas sakne
  • 150 grami tomātu mērces
  • 2 ķiploka daiviņas
  • zaļumi
  • sāls, pipari
  • eļļa

Pagatavošana:

Katliņā kārtās liek šķēlēs sagrieztus apceptus kartupeļus, ķirbjus, selerijas un sīpolus.

Starp kārtām iekaisa sāli, piparus, sasmalcinātus zaļumus, sarīvētu ķiploku.

Pārlej tomātu mērci un sautē līdz viss gatavs.