Tavs pārlūks ir novecojis, lūdzu atjauno to..
Sīkdatnes (cookies) mums sniedz iespēju uzlabot jūsu kā lietotāja ērtibas. Turpinot izmantot mūsu vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai. VAIRĀK >

Pikantās kartupeļu daiviņas

Nepieciešams:

  • 1 kilograms kartupeļu
  • 2 ēdamkarotes olīveļļas
  • 2 ķiploka daiviņas
  • 2 tējkarotes kaltētu pētersīļu
  • 1/2 tējkarotes kajēnas piparu
  • 1/2 tējkarotes paprikas pulvera
  • 1 tējkarote sāls
  • 1/2 tējkarotes piparu

Pagatavošana:

Cepeškrāsni liek sildīties uz 230 grādiem. Cepamajā traukā lej olīveļļu.

Nomazgā un notīra kartupeļus, sagriež tos daiviņās un ber cepamajā traukā. Pa virsu ber garšvielas un ar rokām visu rūpīgi samaisa kopā.

Cepamo trauku liec cepeškrāsnī un cep apmēram 20 minūtes. Apgriež kartupeļus otrādāk un cep vēl 10-15 minūtes.