Tavs pārlūks ir novecojis, lūdzu atjauno to..
Sīkdatnes (cookies) mums sniedz iespēju uzlabot jūsu kā lietotāja ērtibas. Turpinot izmantot mūsu vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai. VAIRĀK >

Ķirbju cepumi ar riekstiem

Nepieciešams:

  • 200 grami rīvēta ķirbja
  • 100 grami baltā vai brūnā cukura
  • 100 grami riekstu
  • 400 grami miltu
  • 1 tējkarote vaniļas cukura
  • 100 ml augu eļļa
  • 1/2 tējkarotes cepamā pulvera
  • 1 tējkarote malta ingvera
  • šķipsniņa sāls
  • pēc garšas - apelsīna miziņa
  • pēc garšas - malts muskatrieksts

Pagatavošana:

Riekstus sīki sasmalcina un ber lielā traukā. Pievieno ķirbi, cukuru un augu eļļu. Kārtīgi samaisa.

Iesijā miltus un pievieno cepamo pulveri, sāli, apelsīna miziņu un pārējās garšvielas. Mīklu rūpīgi samīca.

Veido cepumu vēlamajā formā. Cepeškrāsnī cep 15 - 20 minūtes 180 grādos.