Tavs pārlūks ir novecojis, lūdzu atjauno to..
Sīkdatnes (cookies) mums sniedz iespēju uzlabot jūsu kā lietotāja ērtibas. Turpinot izmantot mūsu vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai. VAIRĀK >

Kārtainie grauzdiņu salāti ar sieru, tomātu un kukurūzu

Nepieciešams:

  • 200 grami rīvēta siera
  • 5 tomāti
  • 4 ķiploka daiviņas
  • 400 grami konservētas kukurūzas
  • 1 paciņa majonēzes
  • rupjmaize
  • bazilika garšviela
  • olīveļļa

Pagatavošana:

Rupjmaizi sagriež mazos kubiciņos. Uz cepamās plātnes liek cepamo papīru un pa virsu ber maizes gabaliņus. Liek cepeškrāsnī 180 grādos un apcep līdz tie kļūst cieti un kraukšķīgi.

Nelielā traukā iespiež majonēzi un piespiež ķiploku. Sajauc kopā.

Lēzenā traukā kārtās ber maizes grauzdiņus. Virsū kaisa bazilika garšvielu. Pa virsu kārto gabaliņos sagrieztus tomātus, pievieno majonēzi ar ķiplokiem un kukurūzu. Virspusē ber sarīvētu sieru.