Automašīna notriec vīrieti pasaules rekorda sasniegšanas mēģinājumā

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Oregonas štatā automašīna notriekusi vīrieti, kurš centās sasniegt pasaules rekordu, driblējot basketbola bumbu no savām mājām Sietlā līdz Brazīlijai, kur notiks 2014.gada Superkauss basketbolā.

42 gadus vecais Ričards Svansons gāja pa ceļa malu, kad viņu notrieca garāmbraucoša automašīna, apliecināja Linkolnsitijas policijas seržants Rendijs Vīvers. Netālu tika atrasta arī Svansona basketbola bumba.

Par vīrieša nāvi paziņoja «Facebook» kontā «Breakaway Brazil», kurā Svansons dokumentēja savu ceļojumu. Tam vajadzēja noslēgties Brazīlijā īsi pirms Superkausa sākuma.

«Diemžēl mums jāpaziņo, ka Ričards Svansons šorīt nomira,» teikts «Ričarda komandas» parakstītajā ziņojumā. «Viņa komandai, draugiem, ģimenei un tuviniekiem viņa ļoti pietrūks. Mūsu sirdīs tu tiki līdz Brazīlijai, Ričard.»

Svansons devās ceļojumā pēc tam, kad tika atlaists no darba un nevarēja atrast jaunu. Viņš vienmēr tika sapņojis par došanos uz Superkausu basketbolā, taču tagad viņa bērni bija pieauguši, hipotekārais kredīts nomaksāts un arī par darbu vairs nebija jāsatraucas. «Viss tik labi sakrita, ka es nolēmu doties šajā ceļojumā,» viņš sacīja «Facebook» ievietotā video.

1.maijā viņš izgāja no savas mājas Sietlā vien ar mugursomu, kurā bija guļammaiss, un basketbola bumbu. Viņa nākamā pieturvieta bija paredzēta Oregonas piekrastes pilsētā Ņūportā tikai astoņus kilometrus no viņa nāves vietas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu