Strādnieki kļūdaini uzrok svešu mauriņu un izlauž kokus

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: http://www.flickr.com/photos/corinthian/

Austrālijā divi strādnieki ar ekskavatoru uzrakuši kāda Brisbenas iedzīvotāja piemājas mauriņu un nogāzuši desmit palmas, bet, sapratuši, ka sajaukuši adreses, ātri aizmukuši prom.

Kā apgalvo 56 gadus vecais Pīters Kolārds, strādnieki radījuši 20 000 Austrālijas dolāru (aptuveni 10 000 latu) lielus zaudējumus, turklāt viņa apdrošināšanas kompānija paziņoja, ka viņa polise nesedz šādus zaudējumus.

Kolārds atklāja, ka strādniekus pie mājas, ko viņš cenšas pārdot, trešdien pamanīja viņa nekustamā īpašuma aģents. Kad aģents jautāja, ko viņi dara, strādnieki paziņoja, ka viņiem ir uzdots nogāzt visus kokus. Nespēdams tam noticēt, aģents piezvanīja Kolārdam.

«Es steigšus devos mājās un nespēju noticēt savām acīm - postījums bija neticams,» atzina Kolārds. «Tie divi puiši vienkārši aizlaidās. Viņi vienkārši atstāja visus kokus turpat, kur bija tos nogāzuši,» viņš piebilda.

Kā atklāja Kolārds, viņam ir aizdomas, ka vīriešiem bija uzdevums uzrakt pagalmu, lai tur varētu ierīkot peldbaseinu.

Kvīnslendas štata policijas pārstāve Sūzana Grentema pavēstīja, ka, ierodoties saimniekam, strādnieki steigā iekrāva ekskavatoru un aizbrauca bez jebkādiem paskaidrojumiem. «Viņi vienkārši visu savāca un aizbrauca,» sacīja Grentema.

Kolārds aicinājis atsaukties ikvienu tuvējās apkārtnes mājas īpašnieku, kam bijuši ieplānoti rakšanas darbi, lai policija varētu identificēt vainīgos.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu