Zviedrijā veikala apzadzējiem nepavisam neveicas

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: http://www.flickr.com/photos/marsigliajake/ http://creativecommons.org/licenses/by-sa/2.0/deed.en

Divi neizveicīgi vīrieši sagādājuši jautrus brīžus policijai, gaišā dienas laikā apzogot elektropreču veikalu Stokholmā, aculieciniekiem filmējot un fotografējot notiekošo.

Zagļu neveiksmes sākās jau tad, kad tie sestdien plkst.7.30 ar lauzni atvēra veikala durvis, jo sāka skanēt signalizācijas sirēna, atvilinot uz notikuma vietu ziņkārīgus vietējos iedzīvotājus.

«Cilvēki filmēja un fotografēja,» laikrakstam «Aftonbladet» apliecināja policijas pārstāvis Pēters Ēriksens.

Zagļi valkāja dzeltenus sporta tērpus, maskas, kas tik tikko turējās uz sejas, un saulesbrilles. Viņi pat centās slēpt savu identitāti, automašīnas reģistrācijas numura zīmes pārklājot ar ziliem iepirkumu maisiņiem no alkohola veikala «Systembolaget».

Savu laupījumu - četrus platekrāna televizorus - vīrieši mēģināja iecelt mašīnā. «Tas bija ļoti nemākulīgi,» sacīja Ēriksens. «Viņu mašīna bija pārāk maza - tajā nepietika vietas visam, ko viņi bija nozaguši.»

Taču ar to likumpārkāpēju ķibeles nebeidzās, jo no mašīnas numura zīmēm nokrita piestiprinātie plastmasas maisiņi. Uzmanīgie aculiecinieki tās nofotografēja, pirms zagļiem izdevās aizbēgt, un nosūtīja policijai.

«Policijai par viņiem ir zināms. Izskatās, ka ar izmeklēšanu veiksies labi,» teica Ēriksens.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu