Lietuvieši Norvēģijā izvelk rekordlielu zivi

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.lrytas.lt

Lietuvieši Norvēģijas ziemeļu piekrastē izvilkuši rekordlielu zivi - 195,2 kilogramus smagu un gandrīz divarpus metrus garu Atlantijas āti, otrdien vēsta portāls «Lrytas.lt».

Lietuviešu komandā uz Norvēģiju ar ļoti labu aprīkojumu devušies gan zvejas profesionāļi - «Lietuvos rytas» televīzijas makšķernieku raidījuma «Šiandien kimba» («Šodien kožas») radošā grupa -, gan amatieri. Milzīgās zivs izvilkšanā galvenā loma bijusi Vītautam Pononovam, bet gandrīz stundu ilgajā cīņā viņam palīdzējuši visi trīs laivas biedri.

Vīri joprojām nespējot īsti noticēt, ka viņiem izdevies tikt galā ar tādu milzeni, par kādu līdz šim nav vēstīts pat lietuviešu makšķernieku stāstos. Viens no ekspedīcijas dalībniekiem portālam «Delfi.lt» pastāstījis, ka internetā viņam izdevies atrast ziņas tikai par divām visā pasaulē noķertām Atlantijas ātēm, kas ir vēl lielākas par šo.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu