Džons Galjāno strādās skolā

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Cenšoties glābt savu iedragāto reputāciju, ekscentriskais dizainers Džons Galjāno vadīs modes meistarklasi vienā no Ņujorkas vadošajām dizaina skolām.

Modes smagsvars vadīs kursu «Show Me Emotion» Pārsona Dizaina skolā, pirmdien paziņoja izglītības iestāde. Tā studentiem būs «iespēja dinamiskā un tuvā veidā mācīties no neaptverami talantīga dizainera».

«Mēs uzskatām, ka pēdējo divu gadu laikā Galjāno parādījis, ka patiešām vēlas izlabot savu iepriekšējo rīcību,» piebilda Pārsona Dizaina skola.

Kā jau ziņots, 2011.gadā dzērumā izteiktu antisemītisku komentāru dēļ Galjāno tika padzīts no radošā direktora vietas modes namā «Dior», turklāt Francijas tiesa viņam par to piemēroja 6000 eiro (4220 latu) lielu naudassodu.

Galjāno sacīja, ka narkotiku un alkohola lietošanas dēļ esot zaudējis kontroli pār sevi, taču gribot laboties.

Šogad 52 gadus vecais britu dizainers, kuru uzskata par vienu no talantīgākajiem un radošākajiem modes industrijas darboņiem, strādāja Oskara de la Rentas darbnīcā un vēlāk arī viņa modes skatē Ņujorkas modes nedēļā.

Pēc atlaišanas no «Dior» viņš izveidoja britu modeles Keitas Mosas kāzu kleitu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu