Latvija var iegūt pasaulē skaistākās valsts titulu

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Lielbritānijas tūrisma kompānijas «First Choice» interneta aptaujā par Pasaulē visskaistāko valsti līderpozīciju pārliecinoši ieņem Latvija.

«First Choice» interneta aptaujā nedēļas laikā nobalsojuši vairāk nekā 3000 cilvēku, no kuriem 25% balsojuši par Latviju. Balsojums būs pieejams līdz 18.maijam.

«Kamēr vairums «First Choice» klienti brīvdienu galamērķim meklē baltas smilšainas pludmales, ko apskauj palmas, «First Choice» aptaujā, kurā paredzēts noskaidrot Pasaulē visskaistāko valsti, pārliecinoši vadībā ir Latvija,» raksta kompānija.

Otrajā vietā ierindojas tradicionālāks tūrisma galamērķis - Meksika, kurai seko Turcija.

«Mēs, protams, esam mazliet pārsteigti par aptaujas līdzšinējiem rezultātiem. Latvija ir skaists galamērķis, kaut arī diemžēl mēs uz turieni nesūtam savus klientus. Tomēr ir lieliski, ka aptaujā piedalās tik daudz cilvēku,» sacīja «First Choice» interneta marketinga vadītājs Neitans Timminss.

Pinterest» vietni

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu