Latvisko darinājumu rudens izstāde

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone/LETA

No šodienas Saules muzejā būs apskatāma jauna izstāde «Latvisko darinājumu rudens karuselis», kurā būs skatāmi dažādu autoru radošie darbi, aģentūru LETA informēja Saules muzeja menedžere Anita Lāce.

Jaunajā izstādē būs vērojami 12 mākslinieku darbi, kā arī apmeklētāji varēs iegūt gan plašāku informāciju par autora radošo darbību, gan arī varēs iegādāties sev tīkamus darbus.

Izstādē Mārīte Priede parādīs dažādu priekšmetu dekorēšanu dekupāžas tehnikā. Ikviena pircēja vēlmes centīsies apmierināt Raivo Valtera sagatavotās grieztās sveces un Andra Gūtmaņa etnogrāfiskā stilā veidotās sudraba rotas, bet formu daudzveidību varēs baudīt Mihaila Civčinska papīra, auduma kastītēs un teātra somiņās.

Jaunas idejas izstādes apmeklētāji varēs gūt Ievas Sudrabas-Leinātes veidotajos foto rāmīšos un vēja zvanos no dabas un floristikas materiāliem, savukārt rudens krāsas varēs baudīt Aijas Ausējas-Rudzītes zīda un Jura Tumulkāna keramikas darbos, bet ar saviem izšuvumiem priecēs Laima Madalāne, kā arī būs aplūkojamas pērļotājas rotas, dabīgās ādas aksesuāri un apsveikumu kartītes.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu