Līgo vakarā Mežaparka estrādē notiks «Latvijas garīgai un morālai atdzimšanai» veltīts dievkalpojums

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Priedītis/LETA

Arī šogad Līgo vakarā, 23.jūnijā, Mežaparka estrādē norisināsies biedrības «Atver acis - patiesība par okultismu» rīkots «ielūgsmes un slavēšanas dievkalpojums», aģentūra LETA uzzināja pašvaldības SIA «Rīgas meži».

Dievkalpojums Mežaparka estrādē notiks no plkst.16 līdz 21, un tā gaitā paredzētas lūgšanas par tautu un Latviju.

Biedrība, kas nodarbojas arī ar eksorcisma popularizēšanu un piekopšanu, gan norāda, ka, tāpat kā pērn, dievkalpojumam nebūšot saistības ar ļauno garu izdzīšanu, un tajā neesot plānots dedzināt grāmatas.

SIA «Rīgas meži» valdes loceklis Andrejs Kondratjuks aģentūrai LETA pastāstīja, ka uzņēmumam nav iemesla aizliegt šo pasākumu, jo Līgo vakarā Mežaparka estrādē nav ieplānots neviens cits pasākums.

Pirms septiņiem astoņiem gadiem Mežaparkā noticis mēģinājums svinēt Jāņus, taču pasākums pulcējis tikai ap 2000 līdz 3000 cilvēku, taču pēdējos gados 11.novembra krastmalā rīkotie svētki ir daudz kuplāk apmeklēti. Tas nozīmē, ka rīdzinieki neredz Mežaparku kā jāņošanas vietu, norāda Kondratjuks.

Viņš pērn personīgi apmeklējis biedrības «Atver acis - patiesība par okultismu» rīkoto pasākumu Mežaparka estrādē, un nekā ļauna notiekošajā nav saskatījis - aptuveni 150 cilvēku pastaigājušies pa teritoriju, lūdzot Dievu par latviešu tautu. «Es domāju, ka ir ļoti labi, ka arī tādi cilvēki ir,» piebilda Kondratjuks.

Pasākuma organizatori norāda, ka Mežaparka sanāksmes galvenais mērķis ir uzrunāt Latvijas kristīgo konfesiju kristiešus apvienoties vienotā lūgšanā par mūsu zemi, lūdzot, lai Dievs dziedina mūsu zemi, tautu, jaunatni, ekonomiku no lāstiem - okultisma, burvestībām, ģimeņu iziršanas, abortiem, vardarbības -, jo tas viss īpaši aktivizējas Līgo svētku laikā.

Pērn līdzīgas «Atver acis - patiesība par okultismu» lūgšanas notika arī Aizputē, Cēsīs, Kuldīgā, Ventspilī, Skrundā, Bauskā, Ludzā, Siguldā un citur.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu