Romāna «Greja piecdesmit nokrāsas» autore nākamos darbus rakstīs tikumīgākā stilā

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Erotiskā romāna «Fifty Shades of Grey» («Greja piecdesmit nokrāsas») autore E.L.Džeimsa savus nākamos literāros darbus plāno rakstīt tikumīgākā stilā, vēsta laikraksts «Daily Mail».

Par multimiljonāri īsā laikā kļuvusī rakstniece arī apsver nākamajiem darbiem izmantot kādu pseidonīmu, jo viņai ir grūtības tikt galā ar jauniegūto slavenības statusu.

«Dēli ar mani lepojas, taču viņi jūtas mazliet neērti, bet arī es jūtos neērti!» sacīja Džeimsa.

«Man ir ļoti daudz ideju nākamajai grāmatai. Bet tā būs krietni pieklājīgāka, un es, visdrīzāk, rakstīšu ar citu vārdu,» stāstīja rakstniece.

48 gadus vecā britu rakstniece pagājušā gada vasarā dažu mēnešu laikā nopelnīja aptuveni 9,8 miljonus dolāru, viņas debijai rakstniecībā kļūstot par globālu sensāciju.

Ierakstu studijas «Universal Pictures» un «Focus Features» par pieciem miljoniem dolāru iegādājušās tiesības ekranizēt triloģiju.

Par «māmiņu porno» dēvētais erotiskais romāns «Fifty Shades of Grey» pagājušā gada nogalē kļuva par visu laiku visvairāk pirktāko grāmatu Lielbritānijā, apsteidzot pat ceļu satiksmes noteikumu brošūras.

Kaut arī kritiķi savos izteikumos par erotisko triloģiju nav bijuši pārāk maigi, grāmatas visā pasaulē pārdotas jau vairāk nekā 65 miljonos eksemplāru.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu