«Ryanair» paziņo par jauna maršruta atklāšanu no Rīgas

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Īrijas zemo cenu aviokompānija «Ryanair» atklājusi jaunu lidojumu maršrutu Rīga - Žirona, kas tiks sākti 2018. gada marta beigās, portāls «Apollo» uzzināja Lidostā «Rīga». 

Lidojumi tiks veikti divas reizes nedēļā, sākot ar 2018. gada marta beigām. Šis ir pirmais no «Ryanair» 2018. gada vasaras sezonas maršrutiem, un biļetes jau tagad ir pieejamas lidsabiedrības interneta vietnē «Ryanair.com».

Pasažieriem un klientiem, kuri ceļo no Rīgas, tiks piedāvātas vēl zemākas cenas, kā arī jaunākie piedāvājumi programmas «Always Getting Better» ietvaros.

«Lidsabiedrība Ryanair ar lielu prieku atklāj jaunu lidojumu maršrutu Rīga - Žirona. Lai atzīmētu šo īpašo notikumu, piedāvājam biļetes lidojumiem no Rīgas, sākot no 16.99 eiro ceļojumiem novembrī un decembrī. Šīs biļetes būs iespējams iegādāties līdz 15. septembrim. Tā kā šīs pārsteidzoši izdevīgās biļetes tiks izķertas ātri vien, lai nepalaistu garām šo iespēju, iesakām reģistrēties vietnē www.ryanair.com,» saka «Ryanair» pārstāvis Kriss Lundshojs.

«Esam gandarīti par «Ryanair» lēmumu un priecājamies piedāvāt mūsu pasažieriem vēl vairāk saules un brīnišķīgas atpūtas iespējas jaunajā brīvdienu galamērķī. Ceram, ka plašais lidojumu tīkls no Rīgas un pievilcīgais Katalonijas galamērķis rosinās pasažierus vēl vairāk ceļot un tā stiprinās arī lidostas «Rīga» kā Baltijas vadošās lidostas lomu,» pauda Lidostas «Rīga» valdes priekšsēdētāja Ilona Līce.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu