«Apollo» videočats ar burvju māksliniekiem Pecolli

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrāna uzņēmums

Iluzionisti Dace un Enriko Pecolli piedāvā: «STARPTAUTISKS ILUZIONISTU FESTIVĀLS ABRAKADABRA». LasVegasas Iluzionisma zvaigznes atkal Latvijā!

Rīgas Kongresu namā 28., 29. maijā 19.00Pasākuma atklāšana Ventspilī «Jūras vārti» 27.maijā 19:00

Vēlreiz Latvijā ieradīsies pasaules Iluzionisma zvaigznes no LasVegasas («World’s Greatest Magic Show»), brīnišķīgi mākslinieki no Argentīnas, Beļģijas, Dānijas, Lietuvas, Krievijas, Itālijas un citām valstīm, lai iepriecinātu Latvijas skatītājus ar unikāliem Iluzionisma nummuriem.

Latvijas iedzīvotājiem ar KKF (Kultūrkapitāla fonda) un Rīgas Domes Kultūras un Sporta Departamenta atbalstu būs iespēja apmeklēt Bezmaksas semināru «Zinātne un Mistērija», kas notiks 28.maijā 15:30 Rīgas Kongresu nama Mazajā zālē, kā arī apmeklēt bezmaksas Ekspressizstādi Rīgas kongresu nama vestibilā «Latvijas Iluzionisma attīstības vēsture Rīgas cirkā un ārpus tā» no 20. līdz 30.maijam. (Vairāk informācijas sekos)

Festivāla ietvaros notiks arī profesionālie Iluzionistu semināri un meistarklases Iluzionisma interesentiem, kas sabrauks no daudzām pasaules valstīm.

www.magicshop.lv

www.abra-kadabra.lv

www.abra-kadabra.lv

www.pecolli.lv

www.mirandasnometnes.lv

Pecolli

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu