Jauns tūrisma objekts: Spānijā izveidots valstī lielākais krūmu labirints

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/SCANPIX

8. aprīlī Spānijas ciematā Vijapresentē, kas atrodas Spānijas provincē Kantabrijā, tika atklāts jauns tūrisma objekts - valsts lielākais krūmu labirints, ko izveidojusi kāda privātpersona.

Emilio Peress (Emilio Perez) ir jaunā tūristu piesaistes objekta autors. Krūmu labirints ir veidots no apmēram četriem tūkstošiem koku, bet tā kopēja platība ir vairāk nekā pieci tūkstoši kvadrātmetru.

Kopumā krūmu labirints ir vairāk nekā piecu kilometru garš. Krūmi ir apmēram divu metru augsti, bet ejas platums ir viens metrs.

Peress šo projektu sāka veidot pirms apmēram četriem gadiem, tobrīd ciemata vietējiem iedzīvotājiem vēl nebija ne jausmas par valsts lielāko krūmu labirintu.

Vidējais ilgums, ko tūristi pavada labirintā, ir viena stunda, taču ātrākajiem to iziet izdevies arī pus stundas laikā.

Labirinta autors norāda, ka ikvienam apmeklētājam pirms došanās labirintā līdzi tiek dots telefona numurs, uz kuru iespējams zvanīt, ja nu gadījumā izeju atrast vairs neizdodas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu