«Telegraph» Rīgu nosauc par otro lētāko Eiropas pilsētu rudens brīvdienām

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Zane Bitere/LETA

Rudens ir laiks, kad cilvēki labprāt dodas neilgos pāris dienu ceļojumos uz kādu no Eiropas pilsētām. Lai labāk izprast, ko no plašā piedāvājuma izvēlēties, britu laikraksts «Telegraph» publicējis sarakstu ar 20 lētākajām Eiropas pilsētām rudens brīvdienām. Latvijas galvaspilsēta Rīga sarakstā iekļuvusi otrajā vietā.

20 lētāko Eiropas pilsētu saraksts tapis, atsaucoties uz «Post Office» neseno pētījumu par cenām šajās vietās. Kopumā vērā ņemtas 12 ceļojumu izdevumu kategorijas, tai skaitā, ēšanas un viesnīcu cenas.

Laikraksts vēsta, ka divas naktis trīs zvaigžņu viesnīcā diviem cilvēkiem Rīgā izmaksā vidēji 65 mārciņas (71 eiro), savukārt dzīvošanas izdevumi ir 102 mārciņas (112 eiro). Rakstā uzsvērts, ka Rīgā apskatāmas fantastiskas jūgendstila ēkas, kā arī pilsēta piedāvā plašas izklaides iespējas Vecrīgā.

Par pašu lētāko vietu rudens brīvdienām atzīta Viļņa - brīvdienu pavadīšana šajā pilsētā kopumā izmaksātu 150 mārciņas (163 eiro).

Par trešo izdevīgāko brīvdienu galamērķi atzīta Varšava. Sarakstā iekļuvušas arī tādas pilsētas kā Krakova, Budapešta, Maskava, Prāga, Tallina, Berlīne, Nica, Vīne un citas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu