«airBaltic» pasažieru skaits otro mēnesi pēc kārtas sasniedz rekordu

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: "airBaltic" publicitātes foto

Latvijas lidsabiedrība «airBaltic» 2017. gada jūlijā pārvadājusi 393 312 pasažierus, kas ir par 21% vairāk nekā attiecīgajā laika periodā pērn, portālam «Apollo» ziņo lidsabiedrība. 

Otro mēnesi pēc kārtas pārvadāto pasažieru skaits bijis lielākais lidsabiedrības vēsturē. 2017. gada pirmajos septiņos mēnešos «airBaltic» kopumā pārvadājusi 1 958 774 pasažierus uz galamērķiem lidsabiedrības maršrutu tīklā Eiropā, Skandināvijā, Krievijā, NVS un Tuvajos Austrumos.

«airBaltic» izpilddirektors Martins Gauss (Martin Gauss) norāda: «Šī vasara bijusi veiksmīga un vienlaikus izaicinājumiem bagāta. airBaltic vēsturē lielākais pārvadāto pasažieru skaits un pieaugošie ienākumi arī apliecina, ka mūsu reisi ir gandrīz piepildīti. Tas ir papildu izaicinājums mūsu komandai, lai pie šādiem rezultātiem mēs turpinātu nodrošināt lidojumus ar pasaulē labākajiem punktualitātes rādītājiem un atbilstošu klientu servisu.»

Lidsabiedrība jūlijā veica 4 799 lidojumus, kas ir par 16% vairāk nekā attiecīgajā mēnesī 2016. gadā. Šā gada pirmajos septiņos mēnešos «airBaltic» veica 28 260 lidojumus.

Lidsabiedrības vietu piepildījums 2017. gada jūlijā sasniedza 87,7%. Šā gada pirmajos septiņos mēnešos «airBaltic» vietu piepildījums bija 76,2%, kas ir augstākais rādītājs lidsabiedrības vēsturē.

«airBaltic» lidojumu 15 minūšu punktualitātes rādītājs šā gada jūlijā sasniedzis 83,5%. Tas norāda, ka vairāk nekā 83 no 100 airBaltic reisiem izlidojuši plānotajā laikā vai ar ne vairāk kā 15 minūšu aizkavēšanos. Reisu punktualitātes rādītājs 2017. gada pirmajos septiņos mēnešos sasniedza 87,8% atzīmi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu