Foto: Zemūdens villas Dubaijā ar stikla sienām un gleznainiem skatiem

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pēdējo gadu laikā zemūdens viesnīcas, kurās tūristi var dzīvot, baudot elpu aizraujošus skatus, kļuvušas arvien populārākas. Tomēr, kā būtu, ja šādās ekskluzīvās vietās būtu iespējams dzīvot. Lai arī daudzi par šādu futūristisku ideju var tikai sapņot, arhipelāga «The Heart of Europe» autori to pārvērtuši realitātē.

2018. gadā netālu no Dubaijas piekrastes tiks atklāti vairāki desmiti zemūdens villu «Floating Seahorse», kuru sienas klāj caurspīdīgs stikls. Katra ēka būs apmēram 370 kvadrātmetru liela un tai būs trīs stāvi, no kuriem divi atradīsies zem ūdens.

Šādā veidā cilvēki, kas mājās dzīvos, varēs baudīt gleznainus zemūdens skatus, zvilnot dīvānā, vannā vai ēdot vakariņas. Papildus greznajiem skaties, katra zemūdens māja nodrošinās apmēram 70% ietaupījumu elektroenerģijai.

Interesenti ekskluzīvos mājokļus var iegādāties par apmēram 2,15 miljoniem eiro.

Aģentūra «Caters News Agency» vēsta, ka «The Heart of Europe» arhipelāgs, pie kura atradīsies zemūdens villas, ir apmēram trīs kilometru attālumā no Dubaijas piekrastes.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu