«airBaltic» uzsāk lidojumus no Rīgas uz Stavangeru

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Latvijas lidsabiedrība «airBaltic» 2017.gada 2.maijā uzsāka lidojumus jaunā maršrutā starp Rīgu un Stavangeru. Jaunais maršruts sniedz ērtas ceļošanas iespējas pasažieriem no Baltijas un Norvēģijas. 

«airBaltic» maršrutu tīkla pārvaldes vadošais viceprezidents Volfgangs Reiss (Wolfgang Reuss) norāda: «Mēs esam priecīgi uzsākt lidojumus Rīga – Stavangera maršrutā un piedāvāt jaunus, atraktīvus vasaras galamērķus ceļotājiem no Baltijas un Skandināvijas.»

«airBaltic» no Rīgas uz Stavangeru lidojumus veic trīs reizes nedēļā ar «Bombardier Q400 NextGen» lidmašīnu. Lidojuma ilgums ir divas stundas un 20 minūtes. Vienvirziena biļetes cena ir, sākot no 49 eiro, ieskaitot lidostu nodevas un transakcijas maksu.

«airBaltic» nodrošina tiešos lidojumus no Rīgas uz 60 galamērķiem. «airBaltic» piedāvā ērtus savienojumus no Rīgas uz galamērķiem lidsabiedrības maršrutu tīklā Skandināvijā, Eiropā, Krievijā, NVS un Tuvajos Austrumos. Papildus tam, «airBaltic» piedāvā jaunus tiešos lidojumus no Tallinas un Viļņas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu