Veiksme katrai dienai šonedēļ

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.dirah.org

Ķīnā jau 2.

gs. pirms mūsu ēras sāka izmantot dienas veiksmes indikatorus (Sīkāk — žurnāla «Astroloģijas Pasaule» ziemas numurā). Veiksmes indikatori tiek izmantoti, lai noteiktu, vai konkrētā diena būs veiksmīga, ko ieteicams darīt un no kā vēlams izvairīties.

I Radīšana

Lieliska diena jaunu, riskantu lietu sākšanai, dažādu veidu biznesam, pirkšanai, pārdošanai un īslaicīgiem darījumu brau­cieniem. Vēlams izvairīties no ilgstošas ceļošanas ar gaisa vai ūdens transportu, no darba ārpus mājas (īpaši — celtniecības, zemes darbiem), smagumu pārvietošanas. Nav ieteicama jauna veikala atvēršana, grāmatvedības pārkārtošana un visi tie darbi, kas atstāti uz «melno dienu».

II Graušana (Posts)

Diena nav labvēlīga organizētai darbībai. Ieteicama tikai mājas tīrīšana, veļas mazgāšana un ķermeņa kopšana. Vēlams apmeklēt ārstus (īpaši — acu ārstu, zobārstu). Dienu ieteicams veltīt veselības uzlabošanai (piemēram, peldēšanai, skriešanai un citām sporta nodarbībām).

III Pilnība

Laba diena īpašiem notikumiem (piemēram, kāzām, pieņemšanai, konferencei, svarīgai tikšanās reizei). Nav vēla­mi darbi mājās. Dienu ieteicams veltīt neatliekamām un svarīgām lietām.

IV Līdzsvars

Kāzas, konferences, lietišķas tikšanās, kas sāktas iepriekšējā dienā, var droši un veiksmīgi turpināt. Ja tās jau ir beigušās, vēlams pasēdēt un visu pārdomāt vai arī plānot turpmāko darbību — tas būs labāk nekā enerģiski nodarboties ar to, kas līdz šim tika atlikts. Ieteicams pārskatīt un plānot dažādus darbus.

V Noteikšana

«Stūrgalvīgi uzdzīvotāji» turpina dzīrot, bet cilvēki ar lielāku atbildības izjūtu var atgriezties pie svarīgiem darbiem. Lieliska diena dažādām darbībām. Vēlams strādāt un domāt par savu darāmo — tad katrs varēs ātri izpildīt savu darbu.

VI Noturēšana

Ieteicams katram palikt savā vietā un pabeigt sākto darbu. Vēlami darbi mājās, bet ceļošana, pārcelšanās un vis­pār jebkāda veida pārvietošanās var nebūt veiksmīga (piemēram, ceļošana var radīt negaidītus izdevumus). Labvēlīga diena kāzu rīkošanai mājās.

VII Sadalīšana (Sašķelšana)

Diena var būt nelabvēlīga daudzām lietām (labāk makšķerēt). Ieteicams izvairīties no jebkāda veida konfliktiem un strīdīgu jautājumu risināšanas, īpaši saistībā ar likumiem (labvēlīga diena noziedznieku notveršanai).

VIII Draudi (Briesmas)

Diena, kad šķiet, ka viss nenotiek tā, kā iepriekš paredzēts. Nav ieteicams darīt svarīgus darbus, kad neveicas (labākais, ko var darīt — nedarīt neko). Vēlams relaksēties un atpūsties.

IX Nobeigums

Lieliska diena dažādu veidu darbībai, īpaši — ilgstošiem ceļojumiem. Ieteicams darīt savu darbu un ļaut citiem darīt viņu darbu (netraucēt citus).

X Pieņemšana

Labvēlīga diena tirdzniecībai un, ja nepieciešams, uzkrājumu pārdalei un realizēšanai. Darbība ārpus mājas būs veiksmī­ga. Ieteicams rīkot kāzas, taču bēres jāatliek uz aiznākamo dienu. Lieliska diena mācībām, zināšanu apgūšanai. Nav vēlams apmeklēt ārstu (īpaši — zobārstu).

XI Atvēršana

Laba diena ziņu izplatīšanai. Ieteicams nodarboties ar biznesu, noslēgt rēķinus, darboties ar jaunradi un apgūt zināšanas. Taču nav vēlams smags darbs (bez panākumiem).

XII Aizvēršana

Nelabvēlīga diena gandrīz visam, bet var rīkot bēres un uzstādīt pieminekļus (tradicionālajā ķīniešu kalendārā šī diena tika atzīmēta ar melnu krāsu). Taču dienu var uzskatīt par labvēlīgu ekonomijas režīma ieviešanai, pārejai uz diētu vai uz īpašu režīmu, kas cilvēku padara izlēmīgāku un stiprāku. Tā ir labvēlīga diena arī reklāmai, izkārtņu, zīmju vai norāžu uzstādīšanai, vēstuļu rakstīšanai un korespondences izskatīšanai.

Dienas veiksmes indikatori 2005. gada 9.–15. maijam

9. maijs — I

10. maijs — II

11. maijs — III

12. maijs — IV

13. maijs — V

14. maijs — VI

15. maijs — VII

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu