Pasaule, radīta harmonijā

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

No 2005.

gada 11. līdz 29. maijam Latvijas Dabas muzejā skatāma Olgas Vilkovas dabas interpretācijas darbu izstāde «Pasaule, radīta harmonijā».

Izstāde sniedz nelielu ieskatu dabas daudzveidības individuālajā interpretācijā. Dabas «materiālu» var izmantot arī tādā veidā, kā tas redzams izstādes darbos.

Olgai Vilkovai nav mākslinieka izglītības, viņa ir beigusi Pēterburgas Ekonomikas institūtu. Strādājusi ārzemēs, t.sk. Amerikā, kur pirmo reizi sastapusies ar īpatnējiem floristikas paveidiem un novirzieniem. Tie O.Vilkovai iepatikušies, un to iespaidā viņa sākusi pati gleznot ar eļļas krāsām, bet vēlāk (no 2003. gada) veidot izstādē redzamos darbus.

O.Vilkova sapratusi, ka kopēt dabu ir neiespējami, to var tikai dažādi interpretēt. Viņas darbos izmantoti gan koka dēlīši, celmi, zari un miza, gan dažādi augi un to daļas.

Darbi Latvijā eksponēti pirmo reizi.

Izstādi atbalsta A/S «Drogas» un labdarības fonds «Cerību Bura».

Apmeklētājiem izstāde atvērta muzeja darba laikā. Biļešu cenas — Ls 0,30 pieaugušajiem, Ls 0,20 studentiem un pensionāriem, Ls 0,10 skolēniem vai kopā ar muzeja apmeklējumu — Ls 1,15 pieaugušajiem, Ls 0,60 studentiem un pensionāriem, Ls 0,35 skolēniem.

www.dabasmuzejs.gov.lv

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu