Nozog treileri ar Bengālijas tīģeri un diviem kamieļiem

LETA/AFP
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: SCANPIX/REUTERS

Sestdien Kvebekas provincē Kanādā tika mobilizēti simtiem policistu, kad kļuva zināms, ka ir nozagta kravas automašīna, treilers un tā krava - Bengālijas tīģeris un divi kamieļi no kāda Kanādas zooloģiskā dārza, ziņo amatpersonas.

Automašīna un treilers tika nozagti no autostāvvietas pie kāda moteļa Sentlibuārā, Kvebekas provincē, teica provinces policijas pārstāvis Rišārs Gaņs.

Pēc viņa teiktā, tajā tika transportēti dzīvnieki no Boumenvilas zooloģiskā dārza Ontario provincē un zādzība notika, kad automašīnas šoferis un viņa palīgs bija apstājušies pārnakšņot kādā motelī. Kad viņi pamodās, automašīnas un treilera vairs nebija.

Zooloģiskais dārzs piedāvā 20 000 dolāru (11 160 latu) atlīdzību par tīģera un abu kamieļu atgūšanu.

Gaņs teica, ka policija ir mobilizēta Kvebekas, Ontario un Bransvikas provincēs un informācija nosūtīta arī ASV varas iestādēm aiz Kanādas un ASV robežas. Zooloģiskā dārza darbinieki baidās, ka dzīvnieku organismi varētu ciest no šķidruma zaudēšanas 30 grādu karstumā, kāds pašlaik valda šajā reģionā.

Varas iestādes brīdina būt uzmanīgiem, tuvojoties dzīvniekiem, ja tie tiks atrasti. Kamieļi ir nekaitīgi, taču tīģeris varētu būt bīstams, tās norāda.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu