Bišu izzušana noved pie cilvēces izmiršanas

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Paziņojums: pēdējos gados zinātnieki novērojuši, ka pasaulē mazinās bišu populācija un līdz 2035. gadam tās izzudīs. Šīs parādības cēloņu hipotēzes ir visdažādākās.

Bišu neesamība padara neiespējamu lauksaimniecības produktu audzēšanu un cilvēces apgādi ar pārtikas produktiem. Trešdaļa cilvēka pārtikas produktu sastāv no augiem, kuri attīstās, tikai pateicoties kukaiņapputei.

Einšteins: «Ja izzudīs bites, pēc četriem gadiem pārtrauks eksistēt arī cilvēki.»Vanga: «Vispirms izzudīs bites, pēc tam sāksies postošas kataklizmas.»Replika: dabas līdzsvara neievērošana ir aizvien pieaugošā egoisma un naida sekas starp cilvēkiem. Mēs esam pats spēcīgākais dabas līdzsvara pārtraukšanas faktors. Jo augstāk atrodas dabas spēki, jo mazāk tie saredzami, bet pats iedarbīgākais spēks — mūsu vēlme un doma (sirds un prāts). Ja mēs necenšamies radīt savstarpējo harmonisko saikni starp mums un apkārtējo pasauli, mēs ar savu ļaunumu pārkāpjam dabas ekoloģisko un garīgo līdzsvaru.

Mēs nesajūtam, no kurienes uz mums iedarbojas koriģējošie, uz līdzsvaru virzošie spēki, bet tie darbojas, tā nav mistika, to iedarbība arī ir sajūtamās ciešanas, un to rezultāti diemžēl izpaužas fiziskajā līmenī.

Cilvēku un cilvēci nepārliecināt, ko tā skaidri redzot nespēj saskatīt. Tādējādi mums ir tik svarīgi attīstīt un izplatīt Kabalas zinātni — zinātni par Radītāja, vispārējā vadošā dabas spēka atklāšanu visai pasaulei. Atklāšana mūs pārliecinās izlabot mūsu attiecības, un mēs izdzīvosim.

<em>http://www.laitman.ru/crisis/4641.html</em>

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu